Ingenieursbureau civiele techniek

Hulp nodig van een ingenieursbureau voor civiele techniek? APcon staat voor je klaar.

 

Wij zijn een civieltechnisch ingenieursbureau met een zeer brede expertise. Hierdoor kunnen we je bijstaan gedurende het hele project: van de inspectie en het eerste ontwerp tot aan de uitvoeringsbegeleiding en het opleverdossier. En heb je slechts een stukje van onze expertise nodig? Ook dan staan we graag voor je klaar.

 

WAT DOEN WE

Onze diensten bevatten onder meer:

• Inspecties en onderzoek (waaronder NEN 2767 inspecties)
• Ontwerp en tekenwerk
• Civieltechnisch advies
• Het opstellen van vraagspecificaties en kostenramingen
• Uitvoeringsbegeleiding en toezicht tijdens de bouw
• Opstellen van het opleverdossier

De civiele kunstwerken waar we aan werken lopen sterk uiteen. Dankzij onze brede expertise mogen we een groot aantal civieltechnische werken tot onze specialisaties rekenen, zoals: Bruggen, Viaducten, Tunnels, Onderdoorgangen, Duikers, Damwanden, Beschoeiingen, Geluidsschermen, Funderingen.

Daarnaast werken we geregeld aan projecten omtrent spoorinfrastructuur. Als ProRail gecertificeerd bedrijf beschikken we over de nodige kennis en vaardigheden om deze projecten volgens de gestelde eisen uit te voeren.

In ons vak gelden strenge regels en om daaraan te voldoen zijn de nodige certificaten vereist. Ons ingenieursbureau voor civiele techniek beschikt - naast de ProRail erkenning - over de volgende certificeringen:

NEN en ISO 9001
VCA **
CO2 bewust certificaat niveau 5
Safety Culture Ladder trede 4

Kun jij ons specialisme wel gebruiken voor een project? Dan mag je ons altijd bellen!